Content Festival 2022

Maandag 6 Juni 2022 – DESTELBERGEN

Beste ondernemers,

Contentcreatie: foto’s, video, … we hebben er allemaal nood aan. Ook wij! Dus willen we jullie uitnodigen op ons Content Festival 2022!

Zorg voor goede content!

Concept: je komt af en maakt content voor jouw dienst/product.

Wij zorgen voor de omkadering en ondersteuning

Deel 1: Deel je vraag en aanbod. Zo weten wij waar jij naar op zoek bent en wat jij kan aanbieden aan de rest. Doe dit zo snel mogelijk!

De buitenruimte… geen normaal parkje…

Voorbeeld1: Ik ben een taarten specialist en wil graag enkele settings met mijn taarten (business deal, verjaardag en Jubilee). Voor de dag zelf voorzie ik 7 taarten die verdeeld mogen worden onder de deelnemers (na de sessie).

Voorbeeld2: Ik ben Yoga-leraar en wil graag een foto sessie van een 20 tal poses voor mijn site en enkele groepsessie fotos. Mijn vriend is fotograaf en stelt zich mee ter beschikking voor de dag.

Voorbeeld3: Wij hebben een kaviaar op de markt gebracht, en willen product fotos. Hiervoor gaan we een hele hoop eten meebrengen die ook als lunch kan verorberd worden.

Deel 2: Wij verzamelen de aanvragen en maken een programma op max 1 week op voorhand met de verschillende geplande en vrije sessies. Er zijn verschillende ruimtes die tegelijk kunnen gebruikt worden (kasteel: veel ruimtes, koetshuis: ook zeer mooi, tuin, vijver, zelfs een ruimte volledig omringd door houtmijt…. Op sommige momenten worden er groepen gevraagd om te figureren. Mochten er toch kosten zijn, dan delen we deze onder elkaar, maar dit houden we zeer beperkt (vb: we hebben toch beroep moeten doen op een 3de fotograaf)

Deel 3: U komt 6 juni naar het kasteel en beleeft een super toffe, toch productieve dag voor uw professionele droom.

EXTRA: Breng gerust je kinderen mee, wij voorzien alvast een springkasteel!

EXTRA 2: Er is ook een special Fly-over gepland (als het weer het toelaat uiteraard).


LET OP: We beperken het aantal deelnemers tot max 50!

Dus wacht niet te lang…
Tot binnenkort!